Harry Klaassen Welkom op de website over mijn Hobby's Fotografie - Reizen.
Vakantie 2021
Vanwege de overzichtelijkheid is er voor Indonesië een aparte pagina gemaakt met daarin een verwijzing naar alle Sub-Pagina's met veel informatie en foto's . Kijk maar in het menu of klik HIER !

Vanwege oa. de Corona crisis is er voor 2020 en 2021 niets gepland voor wat dan ook. Helaas het is niet anders, Safety First!
Vanwege de wereldwijde Corona crisis is er dit jaar voor ons en vele anderen geen vakantie naar waar dan ook! Safety First!
Reisadvies Indonesië | Ministerie van Buitenlandse Zaken
Laatst gewijzigd op: 25-08-2021 | Nog steeds geldig op: 16-09-2021
De kleurcode voor Indonesië is oranje. Het land is door het coronavirus een zeer hoog risicogebied. Als u vanuit Indonesië naar Nederland reist, heeft u een coronabewijs nodig. Als u vanuit Indonesië naar Nederland reist, moet u zich voor vertrek laten testen (ook als u gevaccineerd bent of een herstelbewijs heeft). Bij thuiskomst in Nederland moet u verplicht in (thuis)quarantaine. U moet dan ook een quarantaineverklaring bij u hebben. Indonesië is door het coronavirus zwaar getroffen. De autoriteiten van Indonesië hebben daarom de grenzen gesloten voor alle reizigers. Alleen personen die een geldige Indonesische (tijdelijke) verblijfsvergunning hebben, zoals houders van visa (diplomatiek, officieel/service), houders van KITAS en ITAS, buitenlandse reizigers voor medische en humanitaire doeleinden en bemanningsleden van zee- en luchtvaart, mogen inreizen. De gezondheidszorg in Indonesië is momenteel niet toereikend. Ziekenhuizen en klinieken zijn overbelast, er is gebrek aan medisch personeel en medische apparatuur. Er gelden lockdownmaatregelen op Java en Bali en diverse andere eilanden. Er gelden testverplichtingen voor het inreizen naar Java en Bali. Singapore heeft de grenzen voor reizigers uit Indonesië tijdelijk gesloten, waardoor KLM geen passagiers meer kan meenemen vanuit Jakarta. Er zijn nog luchtvaartmaatschappijen die via het Midden-Oosten en Turkije naar Nederland vliegen. Garuda heeft één rechtstreekse vlucht naar Amsterdam per week. Meer informatie over de in Indonesië en Nederland geldende (reis)maatregelen vindt u in de rubriek ‘Coronavirus’. Lees het hele reisadvies.
Vakantie 2021
Vanwege oa. de Corona crisis is er voor 2020 en 2021 niets gepland voor wat dan ook. Helaas het is niet anders, Safety First!
Vanwege de wereldwijde Corona crisis is er dit jaar voor ons en vele anderen geen vakantie naar waar dan ook! Safety First!
Reisadvies Indonesië | Ministerie van Buitenlandse Zaken
Laatst gewijzigd op: 25-08- 2021 | Nog steeds geldig op: 16-09-2021
De kleurcode voor Indonesië is oranje. Het land is door het coronavirus een zeerhoogrisicogebied. Als u vanuit Indonesië naar Nederland reist, heeft u een coronabewijs nodig. Als u vanuit Indonesië naar Nederland reist, moet u zich voor vertrek laten testen (ook als u gevaccineerd bent of een herstelbewijs heeft). Bij thuiskomst in Nederland moet u verplicht in (thuis)quarantaine. U moet dan ook een quarantaineverklaring bij u hebben. Indonesië is door het coronavirus zwaar getroffen. De autoriteiten van Indonesië hebben daarom de grenzen gesloten voor alle reizigers. Alleen personen die een geldige Indonesische (tijdelijke) verblijfsvergunning hebben, zoals houders van visa (diplomatiek, officieel/service), houders van KITAS en ITAS, buitenlandse reizigers voor medische en humanitaire doeleinden en bemanningsleden van zee- en luchtvaart, mogen inreizen. De gezondheidszorg in Indonesië is momenteel niet toereikend. Ziekenhuizen en klinieken zijn overbelast, er is gebrek aan medisch personeel en medische apparatuur. Er gelden lockdownmaatregelen op Java en Bali en diverse andere eilanden. Er gelden testverplichtingen voor het inreizen naar Java en Bali. Singapore heeft de grenzen voor reizigers uit Indonesië tijdelijk gesloten, waardoor KLM geen passagiers meer kan meenemen vanuit Jakarta. Er zijn nog luchtvaartmaatschappijen die via het Midden-Oosten en Turkije naar Nederland vliegen. Garuda heeft één rechtstreekse vlucht naar Amsterdam per week. Meer informatie over de in Indonesië en Nederland geldende (reis)maatregelen vindt u in de rubriek ‘Coronavirus’. Lees het hele reisadvies.