Harry Klaassen Welkom op de website over mijn Hobby's Fotografie - Reizen.
©Harry Klaassen
Bali  2018

Bali 2018 Top Vakantie!!! Twee maanden overwinteren in het Paradijs.
Na maanden van voorbereiding en visums regelen en natuurlijk de locaties en hotels uitzoeken en boeken was het eindelijk zo ver! 17 februari 2019 zijn wij vertrokken voor een overwintering vakantie naar Bali. In andere jaren altijd zo’n 30 dagen maar nu dus voor twee maanden! We hadden er voor gekozen om 5 kleinschalige hotels te bespreken op 4 verschillende locaties. Starten in Sanur in het hotel Palm Garden voor zo’n 14 dagen en vervolgens door naar Candidasa hotel Bayside Bungalow. Daarna naar Jimbaran in het Jimbaran beach hotel en vervolgens naar Ubud hotel Artini resort en dan de laatste 2 weken weer afsluiten in Sanur in het Ari Putri hotel. Zonder overdrijving kunnen wij achteraf vaststellen het was een schot in de roos en 100% geslaagd. Fantastische hotels in een prachtige omgeving. Dit gaan wij bij leven en welzijn in 2020 zeker weer zo doen en mogelijk weer wat andere hotels omdat wij wel avontuurlijk zijn ingesteld en enige verandering is altijd leuk.
Baysides bungalow in Candidasa. Artini resort Ubud
Candidasa
Ubud
Ubud
Ubud
Ubud
Ubud
Tirtagangga Tirtagangga is befaamd om het zonderlinge midden 20e eeuws waterpaleis en het schitterende landschap van diep uitgesneden rijstterrassen en spectaculaire bergtoppen. Het is een populaire dagtochtbestemming, maar ook een leuke stopplaats tussen Amed en Candidasa.
Dit is een beeld wat je bijna dagelijks kunt zien op Bali. Niets geen arbeidsinspectie en/of ARBO dienst.
© Harry Klaassen
Bali 2018 Top Vakantie!!! Twee maanden overwinteren in het Paradijs.
Na maanden van voorbereiding en visums regelen en natuurlijk de locaties en hotels uitzoeken en boeken was het eindelijk zo ver! 17 februari 2019 zijn wij vertrokken voor een overwintering vakantie naar Bali. In andere jaren altijd zo’n 30 dagen maar nu dus voor twee maanden! We hadden er voor gekozen om 5 kleinschalige hotels te bespreken op 4 verschillende locaties. Starten in Sanur in het hotel Palm Garden voor zo’n 14 dagen en vervolgens door naar Candidasa hotel Bayside bungalow. Daarna naar Jimbaran in het Jimbaran beach hotel en vervolgens naar Ubud hotel Artini resort en dan de laatste 2 weken weer afsluiten in Sanur in het Ari Putri hotel. Zonder overdrijving kunnen wij achteraf vaststellen het was een schot in de roos en 100% geslaagd. Fantastische hotels in een prachtige omgeving. Dit gaan wij bij leven en welzijn in 2020 zeker weer zo doen en mogelijk weer wat andere hotels omdat wij wel avontuurlijk zijn ingesteld en enige verandering is altijd leuk.
Baysides bungalow in Candidasa.
Ubud
The Artini Resort in UBUD
Candidasa
Ubud
Ubud
Dit is een beeld wat je bijna dagelijks kunt zien op Bali. Niets geen arbeidsinspectie en/of ARBO dienst.